Raamatupidamise sisseostmise eelised ja puudused

okt. 5, 2022 | Äritegevus, Eesti

Oma ettevõtte alustamiseks ei ole vaja palgata suurt personali, sest see on kahjumlik ja ebatõhus. Ratsionaalsem oleks usaldada oma raamatupidamine kolmandale organisatsioonile, kes hoolitseb kõigi küsimuste eest ja lahendab probleemid. Meie ettevõte BBCTallinn on tegutsenud Eesti finantsturul juba üle 7 aasta. Selle aja jooksul oleme omandanud kogemusi klienditeeninduses. Raamatupidamise sisseostmine on suurepärane lahendus väikeettevõtetele, säästes omanike aega ja raha. Tänapäeval kasutavad ka paljud turuliidrid oma majandustulemuste parandamiseks raamatupidamise allhanget.

Raamatupidamise allhanke eelised ja puudused

Iga ettevõtja soovib oma äri parandada ja viia see järgmisele tasemele. Selleks tasub kasutada täiustatud tehnoloogiaid, mis annavad paremaid tulemusi. Peaksite kaaluma kõiki raamatupidamise allhanke eeliseid ja puudusi ning otsustama, kas see sobib teie ettevõttele. Eeliste hulka kuuluvad:

  • kogu raamatupidamist ei tee mitte üks inimene, vaid terve meeskond spetsialiste, st raamatupidajad, maksunõustajad, juristid ja teised töötajad;
  • iga töötaja läbib sertifitseerimise ja kvaliteedivaliku, meie ettevõte on hoolas, et võtta tööle ainult kvalifitseeritud töötajaid;
  • raamatupidamist ja selle kvaliteeti kontrollib raamatupidamisfirma;
  • kõik raamatupidajate vea tõttu määratud karistused ja trahvid kannab allhankija ettevõte;
  • raamatupidamise allhanke peamine eelis on see, et on võimalik keskenduda globaalsematele ja tõsisematele äriküsimustele.
  • Kuigi allhankel on palju eeliseid, on sellel ka mõned puudused. Peamine puudus on see, et ettevõtte juht ei saa raamatupidajat probleemi lahendamiseks kontorisse kutsuda. Kogu raamatupidamine toimub eemalt.
  • Seetõttu sobib raamatupidamise allhankimine ettevõttele, mis on valmis arenema. Igasugune muutus ei ole ettevõtte jaoks lihtne, sest tegemist on muudatusega, kuid allhanke kasutamine aitab ettevõttel olla tulevikus edumeelsem.

Raamatupidamise allhankimine BBCTallinnale

Meie usaldusväärne raamatupidamisfirma leiab igale kliendile individuaalse lähenemise, oleme valmis tegema koostööd ja leidma oma klientidele parimad inimesed. Lühidalt ettevõtte kohta:

  • Töötajad. Iga töötaja on oma ala professionaal, igaüks neist töötab meil alaliselt.
  • Erialane kogemus. Meie ettevõte on tegutsenud raamatupidamisturul juba 7 aastat. Selle aja jooksul oleme omandanud kogemuse erinevate ettevõtete ja klientidega töötamisel.
  • Kvaliteet. Lisaks raamatupidajatele on olemas pearaamatupidaja, kes jälgib kogu aruandlust. Dokumendid esitatakse alles pärast kontrollimist.
  • Õigus. Meie ettevõte võtab rahapesuvastast seadust tõsiselt. Meil on spetsiaalne osakond, mis jälgib kliendi tehinguid, et kaitsta klienti ja meid endid.
  • Kliendi tegevusvaldkonnad. Töötame paljude tööstusharudega, näiteks: kaubandus, tootmine, logistika, haridus, IT, krüptoraha ja muud.

Teenuse hind. Oleme välja töötanud universaalse valemi meie teenuste maksumuse arvutamiseks, mis sõltub kahest muutujast: dokumendivoolust ja töötajate arvust.

Meie teenuste miinimumhind algab 200 eurost + 20% käibemaksu, mis on põhimõtteliselt kulu alustavale ettevõttele, kus on kuni 1 töötaja ja umbes 20 dokumenti kuus. Kui meiega töötab mitteaktiivne ettevõte, kes vajab minimaalset arvu dokumente, näiteks majandusaasta aruannet, siis algab hind 100 eurost + 20% käibemaksu. Me järgime täielikult kehtivaid õigusakte, töötame täiesti läbipaistvalt.

BBCTallinn on valmis pakkuma oma klientidele parimaid töötajaid. Täpsemat teavet leiate raamatupidamisteenuste lehes.

Muud postitused

Majandusaasta aruande audiitorkontroll

Majandusaasta aruande audiitorkontroll

Eesti ettevõtte audit on kriitiline protsess, mis tagab finantsaruannete õigsuse ja vastavuse kehtivatele seadustele ja eeskirjadele. See protsess hõlmab finantsdokumentide, tehingute ja aruannete põhjalikku uurimist. Eestis tegutsevate ettevõtete jaoks on auditi...

Eesti äriühingu osade müük: Põhjalik juhend

Eesti äriühingu osade müük: Põhjalik juhend

Kas te kaalute oma Eesti ettevõtte osade müüki? Omanikuõiguse üleandmise protsess võib tunduda hirmutav, kuid õigete teadmiste ja juhendamise korral võib see olla lihtne ja tõhus protsess. Selles põhjalikus juhendis tutvustame erinevaid võimalusi Eesti äriühingu osade...

Liituge BBCTallinnaga ja võtame teie ettevõtte uutesse kõrgustesse.

4 + 8 =

Kontakt