Ettevõtte registreerimine ja ostmine Eestis

juuni 29, 2020 | Äritegevus, Eesti

Kuidas asutada ettevõte Eestis.

BBCTallinn pakub mis tahes liiki äriühingute registreerimist Eestis. Ettevõtte asutamiseks Eestis on kaks võimalust: isiklikult või eemalt.

Esimene võimalus hõlmab kliendi isiklikku külastamist Eestisse ettevõtte registreerimiseks. Seda võimalust kasutades esitab ettevõtte asutaja BBCTallinnile kogu esialgse teabe ettevõtte kohta, seejärel külastab ta esimest korda Eestit, allkirjastab kõik asutamisdokumendid notaribüroos ja seejärel ootab kuni viis tööpäeva, kuni ettevõte registreeritakse. Selle variandi keerukus seisneb selles, et enamasti peab klient ettevõtte pangakonto avamiseks 5 päeva Eestis ootama või teist korda riiki külastama.

Teine võimalus on ettevõtte registreerimine ilma kohaliku kohalolekuta on Eesti. Selle võimaluse kohaldamisel peab ettevõtte asutaja väljastama BBCTallinnile volikirja, et avada ettevõte oma nimel. Kliendi poolt esitatud andmete põhjal koostame kõik dokumendid äriregistrile, viime lõpule asutamise ja klient külastab Eestit vaid ühe korra – ettevõtte pangakonto avamiseks.

Peaksime mainima ka teist võimalust ettevõtte asutamiseks Eestis – e-residentsuskaardi taotlemise teel. Lisateavet leiate meie teisest artiklist e-residentsuse kohta Eestis.

BBCTallinn pakub täielikku nõustamist ja tuge nii juriidilistes kui ka tehnilistes küsimustes, mis võivad tekkida ettevõtte registreerimisel Eestis.

Kuidas osta valmis riiulifirma Eestis?

Ettevõtte ostmine tähendab olemasoleva ettevõtte 100% aktsiate ostmist, mille sissemakstud põhikapital on 2500 eurot. See võimalus on parem mitteresidentidele ja võimaldab luua firma Eestis kiiremini ja ilma isikliku kohalolekuta. Valmisettevõtte ostmisel BBCTallinnalt saab klient “puhta” ajalooga riiulifirma, mille täielikuks omanikuks ja juhatuse liikmeks saades saab ta selle aktsionäriks ja juhatuse liikmeks. Ettevõtte ümberregistreerimise käigus on võimalus muuta selle nime, aadressi, kõiki kontaktandmeid ja viia sisse muud vajalikud muudatused.

Valmisfirma ostmise täiendavaks eeliseks Eestis on võimalus valida meie portfellist ettevõte, millel on ajalugu ja kindel tähtaeg alates selle registreerimise hetkest.

Muud postitused

Majandusaasta aruande audiitorkontroll

Majandusaasta aruande audiitorkontroll

Eesti ettevõtte audit on kriitiline protsess, mis tagab finantsaruannete õigsuse ja vastavuse kehtivatele seadustele ja eeskirjadele. See protsess hõlmab finantsdokumentide, tehingute ja aruannete põhjalikku uurimist. Eestis tegutsevate ettevõtete jaoks on auditi...

Eesti äriühingu osade müük: Põhjalik juhend

Eesti äriühingu osade müük: Põhjalik juhend

Kas te kaalute oma Eesti ettevõtte osade müüki? Omanikuõiguse üleandmise protsess võib tunduda hirmutav, kuid õigete teadmiste ja juhendamise korral võib see olla lihtne ja tõhus protsess. Selles põhjalikus juhendis tutvustame erinevaid võimalusi Eesti äriühingu osade...

Liituge BBCTallinnaga ja võtame teie ettevõtte uutesse kõrgustesse.

2 + 5 =

Kontakt